Torka tårarna, ställ dig upp.

2011-02-12 - 14:12:36 / 0 kommentarer ..


Att hamna där nere är någonting ingen av oss vill, ännu värre är det när andra inte vill annat än att trycka ner dig, hur känns det egentligen då, när du står där, helt ensam, utanför, osynlig.
Hur kan det vara så svårt att visa lite medkänsla, tänka på någon annan, bara några ynka sekunder av ditt liv, som du bara använder till att få dig själv att se helt felfri ut, när de få sekunderna skulle betyda så oerhört mycket för någon annan, någon som inte gör det minsta för att verka märkvärdig, felfri, att folk ska se honom/henne, men ändå är så speciell, så värdefull. Andra bryr sig inte, kanske bara säger ''Det gör inget, h*n är van!''
Varför måste det finnas såna personer som alltid ska trycka ner andra, kanske en och samma person, kanske till och med mår bra av att göra det, tror sig vara mycket bättre än den, bara för att den återigen lyckas få den att verka helt hopplös.

Ställ dig på egna ben, torka tårarna! Du är så mycket bättre än alla andra som bara vill få dig att se helt värdelös ut, om du reser på dig, visar att du är annorlunda, och visar att du är stolt över att vara det! Det är helt okej att vara annorlunda, om någon av de du tycker är dina vänner, ser ner på dig för det, så är det helt enkelt också en sån där idiot som måste vara störst bäst och vackrast! varför vara någon som det redan finns miljontals exemplar av, när du kan vara dig själv, och helt unik!
Våga vara dig själv, strunta totalt i de idioter som tidigare tryckt ner dig, och visa att du faktiskt är värd så otroligt mycket mer!



Kommentarer

Namn: Kom ihåg mig?

E-postadress: [visas bara för mig]

Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!